Csak kurrens-genre jön az új Destiny kiegészítő?

A Rise of Iron névre hallgató új Destiny kiegészítő lehet, hogy nem érkezik már PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

A Destiny, amely csak konzolokra jött ki, szeptemberben kapja meg az Iron Lordok történetét folytató Rise of Iron kiegésztőt. Új Fallen témájú raidra is számíthatunk benne – de csak kurrens-gen konzolokon!? A Bungie és az Activision nem tüntette fel a konzolok listájában a már egy évtizedes Xbox 360-at és a PlayStation 3-at, szóval ezzel is próbálják a prev-genen maradt játékosokat átterelni a modernebb hardverre.

ps4pro-Destiny-2-nem-hivatalos-2

Ez lehet a Bungie utolsó nagyobb dobása az első Destiny-vel, mert készül már a folytatás, amit már nem foghat vissza a régebbi hardver, ami az első rész esetében (ez 2014 őszén jött ki) még megtörtént – ha a Rise of Ironnál kimarad a PS3/X360, akkor miért ne lenne ugyanez a helyzet a Destiny 2-vel?

Ja, és visszatér a Gjallarhorn fegyver… aki pedig előrendel, annak Iron változatával gazdagodik fegyverkínálata.

Spread the love
Holt hősök társasága
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu