[E3 2016] Kiszivárgott az Xbox One Slim! [FRISSÍTVE]

FRISSÍTVE – Az Xbox One S-szel nyitott a MS konferenciája. A szivárgás hivatalos volt, az ár pedig odapörkölhet a Sony-nak, ugyanis 299 dollár (és talán euró is) lesz a karcsú Xbox költsége, úgyhogy errefelé 95 ezer petákért már kapható lesz augusztustól. 299 dollártól indul az ár, szóval mi úgy sejtjük, a nagyobb merevlemezért többet kell fizetni.

A Microsoft nem tudta lakat mögött tartani a karcsúsodó Xboxát…

Új Xbox One érkezik, amely 4K-támogatással is rendelkezni fog. Erről az újabb konzolról két képet is sikerült kiszivárogtatnia bennfenteseknek, így a Microsoft E3-as konferenciája ennyivel is gyengül. Az Xbox One S 40%-kal kisebb lesz, 2 terabyteos merevlemezt tartalmaz, 4K-t és HDR-t is tudni fog majd. Fel is állíthatjuk a konzolt, ha vízszintesen nem lenne annyi helyünk a konzolnak.

Ezzel a Microsoft a Sony előtt jár egy lépéssel – bár már tudjuk, hogy a PS4 NEO létezik, hiszen a SIE-főnök Andrew House ezt megerősítette már!

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu