Tarzan, egy „szuperhős” Alexander Skarsgård szerint

MOZI HÍREK – A szuperhősfilmek divatjának csúcsán, a nyár egyik legnagyobb sikerét egy olyan hős arathatja, aki puszta kézzel harcol és nincs szuperképessége. Persze, attól még sokkal izmosabb, mint az átlag.

A Tarzan legendája (The Legend of Tarzan, hazai bemutató: június 30.) hőse, a szerep kedvéért meghökkentően kigyúrt Alexander Skarsgård mégis alkalmazkodik a divathoz: a majmok között nevelkedett, a vadállatok technikájával harcoló hősét szuperhősnek látja, és úgy is játszotta.

De jó volt tudnom, hogy akit én játszom, az valóban járt a Kongónál, és tényleg szembeszállt a rabszolga-kereskedőkkel. Ha a moziból kifelé jövet néhány ember előveszi a telefonját, és rákeres a nevére… az meg a ráadás.

„Szerintem, Tarzan az első szuperhős” – nyilatkozta a színész. „És én úgy is kezeltem. Amikor a jelmezét kitaláltuk, pontosabban azt, hogy miben különbözzön a klasszikus régi Tarzanok jelmezétől, azt is legalább olyan komolyan vettük, mint amikor Superman kapott új ruhát. De váltanunk kellett: ez a sztori nem a vadonban nevelkedett fiúról szól, hanem egy londoni lordról, aki eljut a dzsungelbe, és fokozatosan felfedezi a benne élő vadállatot. Szerintem, izgalmasabb így. És megúsztam, hogy ágyékkötőben kelljen verekednem…”

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu