Tessék??? A Star Wars inspirálta volna az új God of Wart?!

Én vagyok az apád!

A VentureBeatnak adott interjújában Cory Barlog, a God of War rendezője arról beszélt, hogy korábban a Lucasfilmnél dolgozott, és lehetősége volt az azóta törlésre került élőszereplős Star Wars TV-show forgatókönyvét elolvasni. „Érdeklődtem a Császár iránt. Egy szimpatikus karaktert faragtak belőle! Az amúgy kitűnő írók dolgoztak a 24-en és a The Shielden is.” – mondja Barlog.

Cory Barlog azt is beismerte, hogy a játék során végig Kratost fogjuk irányítani. Azt a Kratost, aki tudja, hogy meg kell változnia, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, mint amiket a múltban tett. A kapcsolata a fiával a játék során folyamatosan fejlődni, változni fog. Ja, multiplayer nem lesz! Igen, a 2013-as God of War Ascension után az új felvonás egy egyedüli élmény lesz szó szerint.

Bár még nem rendelkezik megjelenési dátummal a God of War, a PS4-exkluzív címet talán 2017 végére megkaparinthatjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu