Pácban van a Batman: Return to Arkham

A július végére időzített megjelenést a Batman: Return to Arkham nem tudja tartani, írja a Gematsu.

A Return to Arkham, amely Xbox One-ra és PlayStation 4-re hozná el a Batman: Arkham Asylumot és az Arkham City-t, meghatározatlan (!) ideig el lett halasztva. Mindez úgy egy hónappal az eredetileg tervezett kiadás előtt. Az indoklás az, hogy a Virtuos Gamesnek extra idő kell, hogy meglegyen a kurrens-genre kihegyezett minőség az eredetileg 2009-ben és 2011-ben megjelent játékoknak.

A WB Gamesnek nem nagyon akaródzik összejönni mostanában minden. A Mortal Kombat X PC-s rajtja hajmeresztő volt, s bár talpra állt a NetherRealm játéka, a Kombat Pack 2 már csak konzolokra jött ki; továbbá az Arkham Knight PC-s változatát le kellett venni a boltok polcairól, annyira nem működött rendesen. Most már a konzolok is megjárják?

Kíváncsiak leszünk, hogy mennyit fog csúszni így a Return to Arkham.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu