„A kormány hazudott!” És Jason Bourne le fogja leleplezni… [VIDEO]

MOZI HÍREK – A harmatgyenge, Matt Damon-mentes Bourne hagyaték után úgy tűnt, hogy lejárt az emlékeit kereső szuperügynök ideje, nincs értelme folytatni történetét. Az Universal Pictures mégsem adja fel és júliusban érkezik a Jason Bourne, amelynek trailerét elnézve többet ígér néhány látványos tűzijátéknál, így reménykedhetünk, hogy talán még a franchise-t vissza lehet terelni a megfelelő útra. A készítők legalábbis ezt ígérik az izgalomtól túlfűtött közönség számára, és ha hinni lehet nekik, akkor bizony hatalmas durranás lesz Matt Damon újbóli visszatérése kedvenc szerepéhez.

A film hivatalos Twitter oldalán megosztott bejegyzésből kiderül, hogy a Matt Damon alakította elit szuper-kém, akit ismételten utolér a múlt, célul tűzte ki, hogy a világot megszabadítsa a rossztól, illetve leleplezze az amerikai kormány titkos üzelmeit, amely azzal csapta be, hogy apja halálát “rákente” Jason célpontjaira, aki a bosszútól vezérelve is ölte meg őket.

Az új filmben az amerikai kormány egy szuperkém programot tesz napirendre, „Project Iron Hand” néven, amelyhez csatlakozik Treadstone és Blackbriar. A történet érdekességét a Snowden- ügy és a lehallgatási botrányra való reagálás adja majd, amely 10 év elteltével hősünket újbóli visszatérésre készteti.

Jason Bourne tehát hamarosan visszatér a mozitermeke, ezzel várhatóan a harmadik rész megválaszolatlan kérdéseit megvilágítva és egyben továbblendítve a 14 éve tartó történet folyamát.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu