Colin Farrell a Justice League-ben?

MOZI HÍREK – Bár már április eleje óta javában forgatják a Justice League című képregényadaptációt, de a friss híreket még mindig csak kiskanállal csepegtetik a filmről és a szereposztásról. Ebben az esetben Colin Farrell esetleges szerepeltetéséről pletykálnak bizonyos bennfentes körök.

Annak ellenére, hogy sem a Warner, sem pedig a színész sem erősítette meg hivatalosan, bizonyos hollywoodi jól értesült források azt szivárogtatják, hogy Colin Farrell egy titokzatos szerepben tűnik majd fel a jövőre bemutatásra kerülő Igazság Ligája mozifilmben Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller és a többi szuperhőst alakító színész oldalán. És hogy kit alakít majd Farrell?

Nos, tavaly novemberben már felmerültek olyan a pletykák, melyek szerint a Justice League Darkban láncdohányos John Constantine-t játszhatja el, akinek Keanu Reeves egyszer már egész meggyőzően a bőrébe bújt, illetve alakított a Constantine című filmben, illetve egy TV-sorozat is készült az egyébként Farrellre külsőleg némileg hasonlító Matt Ryan főszereplésével is, aki 2013-ban Edward Kenway arca és hangja is volt az Assassin Creed IV: Black Flagben.

Az viszont egy másik képregénysorozat és más szereplők találhatóak benne, mint a most szóban forgó Justice League-ben. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy összevonják valamelyest a sorozatokat, hiszen DC Comics univerzum mind a kettő.

Egyelőre tehát biztosat még nem tudni, mindenesetre Farrell biztosan jó választás lenne Constantine-nak.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu