Hogy ki lesz az új képregényes Vasember? Nézel majd, mint Rozi a moziban, ha megtudod!

MOZI HÍREK – A Marvel hivatalosan ide is bejelentette, hogy Tony Starkot, a régi Vasembert egy teljesen más karakter fogja felváltani! Méghozzá nem is akármilyen: az új hős egy 15 éves lány lesz!

 

Bizony, ez nem vicc, nem trollkodás, vagy áprilisi tréfa: a Marvel tényleg meglépte a lehető legdurvábbat! A bombahír hatására természetesen azonnal fel is robbant az internet! A Marvel képregénykiadó hivatalosan is bejelentette, hogy a jelenleg is futó Polgárháború 2. c. sorozatuk soron következő epizódjában a jó öreg Tony Stark helyét egy Riri Williams nevű 15 éves afroamerikai fiatal hölgy veszi át.

Azt persze nem árulták el, hogy ez egyben Tony Stark halálát is jelenti-e, vagyis mindössze annyit lehet tudni biztosan, hogy a milliárdos playboyból szuperhőssé avanzsált karakter egy jó időre biztosan búcsút mond a páncéljának.

A karakterről egyelőre annyi ismert, egy chicagói születésű ifjú leányzó, aki jelenleg az MTI-n tanul, lévén természetesen egy született zseniről beszélünk. A hősnőt Brian Michael Bendis találta ki, aki a Time-nak adott interjújában mesélt arról, hogy amikor nemrégiben Chicagóban járt, egy ottani történet ragadta meg annyira, mely alapján alkotta meg a fejében ki Riri Williams karakterét.

“Az inspiráció egy fiatal nő elképesztő története volt. A lányt az utcai erőszak nyomán borzalmas tragédia érte és már majdnem öngyilkos is lett, azonban végül nem tört össze, inkább elment főiskolára. Úgy gondoltam, hogy ez a legmodernebb szuperhős eredettörténet, amit valaha hallottam.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu