Gyilkos osztag: nem az a film, aminek látszik! [VIDEO]

MOZI HÍREK: „It’s a trap!” – kiáltana fel Akbar admirális a Star Wars-ból, ugyanis tényleg „csapdát állítanak” a nézőknek a „Gyilkos osztag” (Sinister Squad) című film készítői. Először is a film címe, vizuális világa és sztorija feltűnően emlékeztet az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) című filmére.

Az Asylum által forgalmazott Gyilkos osztag azonban nem a DC gonoszait helyezi a középpontba, hanem a klasszikus mesékből merít, így a filmben Kékszakáll, Rumplestillskin, Alice, Big Bad Wolf és társaik kapják a főszerepet. Ismerős? Igen, The Wolf Among Us rajongóként én is azt hittem elsőre, hogy ez a Fables képregénysorozat adaptációja, hiszen nagyon sok tekintetben emlékeztet rá. Negyedórába tellett, Google, Wikipédia is IMDB segítségével, hogy teljes mértékben megbizonyosodjak róla: ennek a filmnek az égvilágon semmi közé a Fables-höz.

Hál istennek…

„Hál istennek”??? Igen, hál istennek, ugyanis a trailer és az IMDB eredmények láttán ez a film igazi emberiség elleni bűntettnek tűnik, vagyis az erősen kerülendő kategória. Kár lett volna, ha az első Fable adaptációt ezzel szúrják el.

Az igencsak gyengének tűnő, erőltetetten „vicces” film rendezéséért egyébként az a Jeremy M. Inman felel, aki Sharktopus vs. Pteracuda, Sharktopus vs. Whalewolf címekről is ismert, de a Sharknado sorozatból is kivette a részét.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu