A Sony és a Microsoft is kihagyja a Gamescomot!

A kölni rendezvényen egyik cég sem fog konferenciát tartani, ami így csökkenti a 2016-os Gamescom ázsióját.

A Microsoft bejelentette, hogy ehelyett egy sokkal személyesebb rendezvényt, az Xbox FanFestet fogja Kölnben megtartani, de erről többet a redmondi vállalat még nem közölt. A fontosabb játékokat, mint például a Gears of War 4, Forza Horizon 3, és a Halo Wars 2, ki lehet majd próbálni a helyszínen.

A Sony pedig távollétével már sorozatban másodszor ugorja át a „kék oldal” a Gamescomot, de mivel ők tavaly a Paris Game Weekre tartogattak pár meglepetést (például a Gran Turismo Sport bejelentését), nem kizárt, hogy újra Párizsra hangolódik a japán cég.

Ezzel kérdéses lesz, hogy mikor fogják bemutatni a PlayStation 4 NEO-t, mivel a japán készlethiány láttán nem kizárt, hogy már októberben kihozhatják az izmosabb konzolt. Az is elgondolkodtató, hogy hosszabb távon mi lesz a Gamescom sorsa, hiszen ha két ekkora cég nem készül egy nagyobb előadással, az nem fest jól a németeknek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu