Az Ütközés megkapta első magyar előzetesét [VIDEO]

MOZI HÍREK – Nicolas Winding Refn 2011-ben új szikrát adott a ’70-es évekre jellemző autós-rablós műfajnak (Száguldás a semmibe a leghíresebb ebben a típusban) a Drive filmjével, azóta pedig megállíthatatlannak tűnik az indie filmek reneszánszát élő stílus népszerűsége. Ettől függetlenül azért nem szabad sokat várni a remake-elt Szállítóra: az Örökségre, illetve az alábbiakban látható, szinkronizált trailert és magyar címet kapó, azért aránylag ígéretesnek tűnő akció-thrillerre, az Ütközésre (Collide) kell majd gondolni.

A film hivatalos szinopszisa:

„Casey, a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be, a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, a szerelmes fiú elhatározza, lenyúlja Hagent, a német maffiavezért, hogy ki tudja fizetni Juliette műtétjét és megmenthesse életét. A rablás azonban nem a terv szerint alakul, és Hagen elkapja Casey-t, akinek hihetetlen módon sikerül megszöknie. Veszett tempójú autós üldözés veszi kezdetét, hogy Casey megmentse saját bőrét és Hagen emberei előtt eljusson Juliette-hez.”

Az Ütközés címe eredetileg Autobahn lett volna és még 2014-ben mutatták volna be, ám a Relativity Media csődöt mondott, így a film forgalmazását is kitolták bizonytalan időpontra. Szerencsére a Zsivány Egyes – Egy Star Wars- történet blockbuster főszereplője, Felicity Jones és a megosztóra sikerült X-men: Apokalipszisben újból Bestia bőrébe bújó Nicholas Hoult nevével fémjelzett adrenalintól duzzadó thrillert végül az IM Global mentette meg a feledéstől.

A film előzetese alapján egy vérbeli autós üldözésekkel teletűzdelt, izgalmas akciófilmet kapunk majd, amely a régivágású történetével (a főhős alámerül sötét múltjában, hogy ezzel szerelmét megmenthesse), ha nem is hoz frissességet és sok eredetiséget a műfajba, mégis minőségi szórakozás benyomását kelti már most is. Főleg a két ifjú csillag mellett felbukkanó öregek, Anthony Hopkins és Ben Kingsley miatt, akik remek alvilági genyaként alaposan megnehezítik majd főhőseink életét. A nagy neveket az az Eran Creevy irányította, aki a közepesre sikerült Üdv a mocsokban filmért felelt, íróként pedig a direktor mellett F. Scott Frazier (Védelmi kód) segített neki a szkriptben.

Az Ütközés 2016. szeptember 15-én rajtol a magyar mozikban, főbb szerepekben Felicity Jones, Nicholas Hoult, Anthony Hopkins és a mindig zseniális Ben Kingsley részvételével.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu