Mikor is érkezik a Nioh következő bétatesztje? Megmondjuk!

A Koei Tecmo korábban megígérte, hogy a japán kultúra által is inspirált Nioh kapni fog még egy demót. Most már örömmel közölhetjük, mikor érkezik.

Szerencsére a Team Ninja játéka viszonylag sokáig fog várni bennüket, ugyanis augusztus huszonharmadikától szeptember ötödikéig tart a következő, immáron béta „ízelítő”. Az alfának is nyolcszázezer letöltője volt, úgyhogy nem rossz eredményekkel büszkélkedhet a PlayStation 4-exkluzívként készülő játék.

A fejlesztők egy „intenzív edzést” ígérnek egy dojoban, hogy tényleg megtanuljuk a Nioh legfontosabb fogásait, de egy új, eddig még be nem jelentett helyszín is ki fogja előttünk tárni a kapuit. Új fegyverekkel is rátámadhatunk az életünkre törőkre: katana, balta, kalapács, dárda – lesz itt minden.

MeghalNi oh, de jó lesz még párszor, de mivel a pap is a holtáig tanul, talán ez a második tesztlehetőség felkészíthet bennünket a még 2016 végéig beguruló végleges játékra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu