Végre megérkezett Trainspotting 2 első előzetese – tele „kivénhedt” junkie-val [VIDEO]

MOZI HÍREK – Huszonegy év telt el a kultikus drogos vagányokról szóló film bemutatója után és még jövő januárig kell várni, hogy végre a mozikba kerüljön a Trainspotting folytatása. Danny Boyle rendezőnek nem kis eredményt sikerült elérnie: ismét összecsődítette az eredeti színészeket, akik persze az évek során nem fiatalodtak meg: a most megjelent legelső teaser előzetesben kissé lepukkantan és megőszülve ácsorog a peronon Renton (Ewan McGregor), Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Johnny Lee Miller) és Begbie (Robert Carlyle) is, miközben borsódzik a hátunk, ahogy a háttérben ismét felcsendül Iggy Pop kultikus betétdala, a Lust for Life.

Irvine Welsh, az eredeti, 1996-os Trainspotting alapjául szolgáló regény szerzője, még 2002-ben írta meg a történet folytatását Pornó címmel, melyben a drogos arcok útja tíz évvel később keresztezi egymást, azonban a hírek szerint az új film mégsem ennek a könyvnek lesz az adaptációja, hanem egy teljesen új sztorit ismerhetünk meg, melyet John Hodge forgatókönyvíró talált ki.

A jelenleg T2: Trainspotting 2 című film 2017. január 27-én kerül a brit mozikba, a magyarországi premier időpontja egyelőre még nem ismert.

Ha már nosztalgiázunk, érdemes megnézni azt az első ízelítőt, amivel annak idején a világ tudtára adták a Trainspotting létezését. Megkockáztatom, hogy az elmúlt húsz évben nem készült olyan teaser előzetes, ami ennél pimaszabb és ötlesebb módon keltette volna fel az érdeklődést egy film iránt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu