Jóízűt „b*zmeg Marvel!”-ezett David Ayer rendező az Öngyilkos osztag premierjén

MOZI HÍREK – David Ayer rendező annyira a „lelkes” volt az Öngyilkoskos osztag című filmjének premierjén – mely egyébként a Metacritic alapján második nagy DC Comics adaptáció, amelyet a kritikusok alaposan lehúztak – hogy egy jóízűt „b*zmeg Marvel!”-ezett, megismételve egy szintén illuminált állapotba lévő rajongó kurjongatását.

Ayer éppen bemutatta a filmet a premieren, tegnap este, amikor a közönségből valaki beordította, hogy „Fuck Marvel!” A néhány másodperc kényelmetlen csend után Ayer megismételte a Marvelt becsmérlő káromkodást a színpadon.

Aki azt gondolja, David Ayer részéről ez a stílus és agresszív kommunikáció csak véletlen baki, erősen téved, lévén októberben az egyébként elég tekintélyes Empire Magazinnak adott interjújában a következőket nyilatkozta, amikor az Öngyilkos osztagot összehasonlította azzal a szuperhős film áradattal, melyet jelenleg egyértelműen a Marvel ural.

„Ja, tudod ezek a filmek, amelyek arról szólnak, hogy egy gonosz idegen robot jön a kib***ott X bolygóról, hogy elpusztítsa a világot, meg hú, apám: „ketyeg az óra!”? Most komolyan, ki a f***omat érdekli?! De tudod, amikor egy olyan filmet rendezel, amely olyan emberek izolációjáról szól, akik jó sok sz**on mentek keresztül és hirtelen egy új esélyt és új életet kapnak… na, ez szerintem nem rossz. Egy kicsit olyan ez nekem, mintha egy Képregény Film 2.0-ról lenne szó.”

Az eredeti interjút Ayer „kissé” mosdatlan és becsmérlő nyilatkozatával itt lehet elolvasni.

Azt viszont azért a rendező is érezte, hogy ezzel a mostani, nyilvános szereplésével tényleg elvetette a sulykot, ezért Twitteren később bocsánatot kért.

„Sajnálom, hogy egy kicsit elkapott a lelkesedés és azt mondtam, hogy „B*zmeg Marvel!” Valaki bekiáltotta. Én megismételtem. Nem volt szép dolog. Tiszteljük a filmkészítő testvéreket.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu