Conan legendája: pont onnan kezdődik majd Arnold Schwarzeneggerrel az új film jelenete, ahol a Conan a barbárnál vége volt!

MOZI HIREK – Harminchárom év telt el az első Conan a barbár film óta és a rövid politikai karriert futott híres filmsztár most visszatér legelső igazán ikonikus szerepéhez. A Conan legendája forgatókönyvírója: Will Beall árulta el az első hivatalos információt a történetről: pontosan azzal a jelenettel kezdődik, ahogy a Conan a barbárnak vége volt: Conan már idős (ami ugye passzol Arnold Schwarzenegger jelenlegi korához) és a trónján ül, állát támasztva.

A Conan legendája filmről egyébként már hallhattunk 2012 októberében, és akkor már kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger visszatér ikonikus szerepéhez.

Arnold Schwarzenegger épp ekkor hagyta ott a kaliforniai kormányzói állását, hogy visszatérhessen a filmvilághoz. Azóta négy év telt el és ha lassan is, de történtek új fejlemények. A filmet 2015-ben kellett volna elkezdeni forgatni, de ebből ugye nem lett semmi. A forgatókönyv viszont elkészült és az egyik író árulta el nyitójelenetet.

A szóban forgó író: Will Beall írta az utóbbi öt Fast & Furious forgatókönyvét is és az Universal Monsters franchise irányítását is rábízták.

„Pont annál a jelentél kezdődik majd, ahol Conan ül a trónján, könyökölve, borús arccal. Itt KELL kezdődnie, nincs mese! Ez az az igazi folytatás lesz, amelyet vártunk, és amiből nem lett semmi. 11 éves voltam, amikor apám elvitt erre a filmre, amelyet egy 11 éves kölyöknek sohasem szabadott volna látnia. Számomra ez egy életre szóló élmény volt! Elképesztő egy film, John Milius mestermunkája. Nála egyszerűen nincs jobb, és egy igazi, kőkemény mozi a nyolcvanas évekből, amilyeneket manapság már nem készítenek. Ezért eldöntöttük Chris-szel, hogy csak akkor van értelme megcsinálni a Conan legendáját, ha méltó folytatása lesz Milius Conan a barbárjának és azt hiszem, nagyon el fogjuk kapni a hangulatát.” – nyilatkozta Will Beall.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu