[GC 2016] Call of Duty breakdance-elő zombikkal [VIDEO]

Na, elgurult az Infinity Ward gyógyszere, ha a Call of Duty új traileréből kellene kiindulnunk…

És nem vicc: mégis mi más lehetne az egyszeri játékos első gondolata, ha meglátja a lenti trailert, amiben neonfényben breakdancelnek a zombik az 1980-as évek stílusába rakott vidámparkban, miközben például a Frankie Goes To Hollywoodot hallja? Halálosan komoly, ez ugyanis az Infinite Warfare-ben a Zombies in Spaceland.

Még a négy főhős is sztereotipizál: egy rapper, egy szemüveges okostojás, egy iskolai nagymenő és egy hölgy – naná, hogy ütős stáblistával. Seth Green, Jay Pharoah, Ike Barinholtz és Sasheer Zamata kölcsönözték a vidámparkban küzdő karaktereknek a hangokat.

Csak nem a Far Cry 3: Blood Dragon és a Hotline Miami inspirálta a fejlesztőket a stílussal? A játék november negyedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Ja és David Hasselhoff a játékban is jelen lesz!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu