Pókember: Hazatérés – Megvannak a szereplők?

MOZI HÍREK – A hétvégén bombaként robbant a neten a Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) szereplőiről egy hivatalosnak tartott stáblista.

A teljes lista érdekes színészneveket tartalmaz, így – ahogy az várható is volt – azonnal el is indultak a találgatások. A The Wrap azt már megírta, hogy Zendaya semmilyen Michelle-t sem alakít majd. Közben arról is érkeztek infók, hogy Michelle helyett egy kulcsszerepben fog szerepelni, méghozzá Mary Jane Watsonként.

A listán Tiffany Espensen karakterét Cindy-nek említik, ez esetben is találgatások indultak, a végeredmény pedig több honlapon is Cindy Moon, más néven Silk lett. A képregényekben Silket szintén génmódosított pók marta meg, Peter Parkerhez hasonlóan, azonban ő más képességek birtokába került a marás miatt.

Érdekességnek kiváló a lista, túlzott  valóságalapja azonban nincs a jelek szerint. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én debütál a mozikban, aki lemaradt volna a korábbi forgatási fotókról az itt tudja pótolni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu