Halasztásra került a Gran Turismo Sport!

A Polyphony Digital játéka nem fog novemberben napvilágot látni.

A PlayStation Blogon megjelent poszt szerint Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo franchise kitalálója több időt igényel ahhoz, hogy „tökéletesíteni tudják a játékot, hogy a stúdió legkompetitívebb címe legyen, és emiatt nem akarják a játékélményt elrontani”.

Jogos lehet a kérdés, hogy akkor pontosan mikor is érkezik a Gran Turismo Sport – nos, mivel Yamauchi sem közölte, csak annyit mondhatunk, hogy 2017. Újabb dolog, ami a Gran Turismo Sport esetében csalódást kelt: ne feledjük, korábban ígértek nekünk egy bétát, amiből nem lett semmi, ráadásul dinamikus időjárást és napszakváltakozást sem fog tartalmazni az új GT. (Azt is rebesgetik, hogy offline karriermód sem lesz…)

Így a Gran Turismo Sport kilép a 2016-os autós játékok listájáról – az Assetto Corsa és a Project CARS marad a pályán.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu