A négybetűs szóval jellemezte Mel Gibson a Batman Superman ellent

MOZI HÍREK – „Szar” – így aposztrofálta sommásan a veterán ausztrál filmszínész és rendező a Batman Superman ellen című szuperhősös filmet a velencei filmfesztiválon. Azt is hozzátette, hogy nem érti, Hollywood mi a jó életért költ ennyi pénzt erre a műfajra az utóbbi időkben.

„250 millió, és ezen felül még ott volt a marketingköltség. És egy darab szar lett.” – fogalmazta meg kritikáját a híres filmsztár.

Persze ha ezt a kijelentést egy kevésbe fajsúlyos személy tette volna, akkor nem kellene akkora jelentőséget tulajdonítani neki, de Mel Gibson Blood fathers című low-budget filmje nemrég aratott szép kritikai sikert, továbbá a velencei fesztiválon debütált Hacksaw Ridge című háborús filmje is, amely szintén elnyerte a kritikusok tetszését.

Az egykori akciósztárnak majd rendezőnek nem kevesebb, mint tíz évébe került, hogy végre elfelejtsék neki botrányait, és újra egy általa rendezett filmmel tudjon kiállni a nyilvánosság elé. A forrófejűsége persze nem múlt el nyomtalanul és ezúttal erről a hollywoodi szuperprodukciókról nyilatkozott keresetlen őszinteséggel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu