A Tesco elkotyogta a Nintendo NX árát?

A legkisebb (információ) is számít…

A Nintendo NX-ről a hétvégén már robbant a bomba, hogy milyen felépítésű lehet, köszönhetően egy Foxconn-munkatársnak, de most az angol hipermarket is hozzátett egy esélyes megjelenési dátummal és egy árral.

A NintendoLife információi szerint a Tesco kilistázta a Nintendo NX-et, majd gyorsan törölte is azt. Igaz, képet nem raktak az oldalra (ráadásul NX WII U-t írtak, ami még hülyébben fest…), de nem is azon van a lényeg. Szerintük még 2016-ban megjelenhet a Nintendo nagy dobása, és 350 fontot kérnének érte – mivel korábban a Wii U esetében szoros együttműködés volt a Tesco és a nagy N között, nem érdemes leírni rögtön ezt a szivárgást. Akkor itt megállunk egy pillanatra.

Amikor az alap PlayStation 4 kijött közel három éve, pontosan ugyanennyibe került, sőt, a PS4 Pro is ennyiért kelleti majd magát novemberben, nem is beszélve a PlayStation VR-ről! Ebből ki lehet silabizálni, hogy ha tényleg 350 font lesz az Egyesült Királyságban a konzol, akkor 400 euró, kb. 120-125 ezer forint lehet az új Nintendo hardver ára. Újabb nyomás a Microsoft Xbox Project Scorpioján?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu