Battlefield 1: videó és részletek a sztori módból [VIDEO]

A DICE nem csak a multit akarja bemutatni.

Mint kiderült a videóból, a DICE ezúttal egy antológiát fog elénk tárni az egyjátékos módban. Erről több részletet is közöltek egy új blogposztjukban. Tehát nem csak egy hősünk lesz, aki végigdarálja magát az első világháborúban, hanem helyszínről helyszínre váltva más bőrébe bújunk, ami jobban kibonthatja a karakterek történeteit is. A váltás a jelenetekben is kimutatható lesz, hiszen ezek alatt kiváltunk belső nézetről külső szemszögbe.

A trailerben feltűnik Arábiai Lawrence is, ami nem véletlen: a fejlesztők célja az, hogy történelmileg ismert karakterek is felbukkanjanak a Battlefield 1-ben. Az egyik küldetés során Lawrence jobbkezét, egy felderítőt fogjuk irányításunk alá venni!

A DICE felhozott egy példát a káoszra az egyjátékos módban is a Through Blood and Mud küldetéssel. Egy ködös erdőben vagyunk, és nekünk kell felfedezni a terepet, hogy a tankunk előre tudjon haladni. Az ellenséges csapat tankjait ellophatjuk, vagy szétlőhetjük, ránk van bízva, miként oldjuk meg a feladatot.

Megjelenés október 21-én PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu