Búcsúzik a PlayStation 3-tól az új kiegészítővel bővülő Final Fantasy XIV

Újabb multiplatform játék köszön el az előző konzolgenerációtól.

A Destiny pár hónapja már nem támogatja új frissítésekkel a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at, és nemsokára csatlakozik mellé a Square Enix is, hiszen a Final Fantasy XIV a következő kiegészítő, a Stormblood már csak PlayStation 4-re és PC-re érkezik jövő nyáron.

A Square Enix viszont lehetővé teszi a konzolon játszóknak, hogy ingyenesen átlépjenek a kurrens generációba. A Sony és a Square Enix erről nem közölt részleteket, de legalább igyekeznek megtartani játékosbázisukat, ami becsülendő a részükről. Ezzel egy időben megemelkedik a játék rendszerigénye is PC-n.

A Stormblood kiegészítő a 4.0-s update-tel egyidőben 60-asról 70-esre emeli a szintlimitet, behozza az Ala Mhigo névre hallgató helyszínt, a boss pedig Zenos lesz. Naoki Yoshida, a játék rendezője szerint az új kiegészítő legalább egy önálló különálló játék tartalmával fog érkezni. A csatarendszer, a skillrendszer (a munkaváltás megkönnyítése miatt) és az inventory (ami bővülni fog) mind módosításra kerül a Stormbloodban.

Megjelenés 2017 nyarának korai időszakában. Ideje PlayStation 4-re váltani addigra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu