A Fog of War lesz a Devil’s Third fejlesztőinek új játéka?

Devil’s Third: a Nintendo Wii U-ra elérhető játék ígéretesnek tűnt, de aztán bukott egy nagyot nyugaton, holott a hazai pályán sikeresnek könyvelték el a kritikusok.

Tomonobu Itagaki, aki korábban a Dead or Alive, illetve a modern Ninja Gaiden franchise megalkotója volt, 2015-ben hozta ki a 2009-ben létrehozott Valhalla Game első játékát, a Devil’s Thirdöt, ami júniusban kapott egy PC portot is Japánban Devil’s Third Online néven. Eközben egy másik játékon is elkezdtek dolgozni.

Az EUIPO szerint a Valhalla Game Studios bejegyeztette a Fog of War (Háború ködje) nevet, ami egy online résszel érkező videojáték lenne.

Ha meg is valósul ez a projekt, multiplatform fejlesztés lesz, vagy Itagaki kötődik továbbra is a Nintendóhoz, aminek köszönhetően a Nintendo NX-re készülne? Majd meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu