Íme az első Red Dead Redemption 2 trailer! [VIDEO]

A Rockstar másodpercre pontosan 17 órakor fellőtte a harmadik Red Dead játék első videóját.

Egy perc gyönyör, így is definiálhatnánk. Békés kezdetek, nagyon komoly látvány, és egy gyönyörű háttérzene. A vadnyugat nem lesz sokat békés. Amikor az idő eljön, fegyvert kell fognunk, és lóra ülve el kell száguldanunk. Ez be is következik a videóban, ami nem mond sokat, de a vége igen: ősz 2017. Platformok nincsenek megemlítve, ami khm, picit furcsa. A PlayStation 4 és Xbox One biztos, vajon a Nintendo Switch is bejátszhat a mérkőzésbe? Na az még dobna egy érdekes csavart a westernsztoriba…

Az elvárás nagy: az első rész 13 millió eladást ért el, a Cowen & Company elemző cég szerint pedig 15 milliót kellene a Take-Two-nak prezentálni, hogy a kiadó sikeresnek értékelje a Rockstar játékát.

Mivel a Red Dead Online-ról is tudjuk már, hogy készül a Red Dead Redemption 2 mellé, tuti, hogy milliók fognak lecsapni jövő ősszel a vadnyugati harcokra. Mi is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu