Új Van Helsing film… Hugh Jackman nélkül?!

MOZI HÍREK – Készülnek az Universal szörny-univerzumában az új filmek és a régiek rebootjai olyan sztárokkal, mint Tom Cruise, Johnny Depp, Javier Bardem, vagy Russell Crowe… Most egy újabb filmet jelentettek be: a Drakula grófot és más vámpírokat, rémeket üldöző Van Helsing, a hírhedt szörnyvadász is megkapja a saját szeletét a tortából.

A Cinema Blend-nek adott interjújában Eric Heisserer forgatókönyvíró elárulta, hogy már dolgozik is a filmhez a szkripten.
“Már folyamatban van. Ugyan még korai fázisban vagyok, de jól haladok. Nem tudom, hogy ez így is marad-e, de jelen pillanatban teljesen…. vannak kapcsolódási pontok más darabokhoz, mint például A Múmia.”

Heisserer szavaiból nem tudtunk meg túl sokat, az viszont egyelőre valószínűnek tűnik, hogy a filmnek nem sok köze lesz a 2004-es Hugh Jackman főszereplésével készült Van Helsing filmhez, így valószínűleg a rövidesen éppen utolsó Wolverine-szerepét eljátszó sztár ebben a filmben sem valószínű, hogy szerepelni fog.

Sokan rebesgetik egyébként, hogy az új Van Helsing egyfajta reboot lesz és Tom Cruise nevét is felhozták már a professzor szerepére – amelynek őszintén szólva szerintünk nem sok értelme lenne…

Mindenesetre azért él bennünk a remény, hogy Van Helsing film fantasztikusan eltalált témáját (talán az volt a legjobb benne…) azért az új filmből sem hagyják ki.

A játékvilág egyébként már többször feldolgozta Van Helsing kalandjait: még a 2004-es film alapján készült egy külső nézetes Devil May Cry klón az eredeti Xboxra és PS2-re, amelyben egy-az-egyben Hugh Jackman filmbéli alakját használták fel és nagyjából a film sztoriját követte, illetve a magyar Neocore cég The Incredible Adventures Van Helsing RPG-sorozata, amelyet leginkább Diablo játékokra emlékeztet és amelynek már készül a PS4-es és PS4 Pro-s verziója.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu