Belsős információk a Nintendo Switch játékkínálatáról?!

Laura Kate Dale korábban már telibe talált a Switch-csel kapcsolatos információival (például a leválasztható kontrollerekkel nem lőtt mellé). Nos, újra megeresztette a csapokat.

Többek között a Skyrimet is megkaphatjuk az új Nintendo platformon már a megjelenés napján! A nyitócímek között még megtalálhatjuk azt a 3D-s Mariot, amit a Switch bejelentő videójában is elrejtettek, a Splatoon portját (dettó), a hétvégén említett Mario Rabbids RPG-t, és a Just Dance 2017-et. Többnyire tehát azokról van szó, amiket eddig már megismerhettünk.

A történet tovább kanyarodik: őszig még begurulhat a Super Smash Bros. portja, a Zelda: Breath of the Wild csak nyáron jönne egyszerre a Switchre és a Wii U-ra, illetve számíthatunk egy Mario Kart 8, egy Super Mario Maker és egy Xenoblade Chronicles X portra… illetve a Telltale Guardians of Galaxy játékára, epizódonként hetenkénti megjelenéssel, felvezetve a filmet. Hoppá! Új platform a Telltalenek?

2017-ben a Pokemon Stars is megérkezhet vagy nyáron, vagy ősszel, illetve a Pikmin 4-et is várhatjuk, ami rebootolná a franchise-ot, nem is beszélve Sonicról – itt minden bizonnyal Dale nem a Sonic Maniara, hanem a másik, 3D-s címre gondolhatott. Őszig még szintén a boltokba kerülhet a The Silver Case is, ami PS4-re 2017 elején érkezik. 2018-ban pedig a Beyond Good & Evil jöhet a Switchre exkluzív címként, de nem lenne közvetlen folytatás, hanem egy bizonyos mértékben egy reboot. (Talán kibővítenék a játékot az előzményekkel a Ubisoftosok?)

Uhh. Ez azért egy durva lista – ha tényleg ezek készülnek a Nintendo Switchre, akkor a jó ár mellett egy ütős kínálat is várhat ránk. Bízzunk benne!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu