Nem biztatóak a Watch Dogs 2 eladási adatai

Masszív visszaesés az első részhez képest!

Az Egyesült Királyságban a Watch Dogs második része nem volt képes trónfosztani a Call of Duty: Infinite Warfare-t, írja a GfK. Ez azért is meglepő eredmény, mert az egy héttel korábbi adatokhoz képest 46%-ot visszaesett az Infinity Ward shooterének teljesítménye. Bár pontos eladási számokat nem tudunk, a NeoGAF fórumon kiszámították: körülbelül nyolcvanezer példányt értékesítettek a Ubisoft új játékából.

Nem véletlen a korábban említett „masszív visszaesés”: az első részből a megjelenés hetében 380 ezer példányt adtak el. A folytatás negyedannyit sem tudott felmutatni!

Íme a teljes angol top 10 – a dobogó harmadik fokára a FIFA 17 fért fel.

 

  1.         Call of Duty: Infinite Warfare
  2.         Watch Dogs 2
  3.         FIFA 17
  4.         Battlefield 1
  5.         WWE 2K17
  6.         Forza Horizon 3
  7.         Dishonored 2
  8.         The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition
  9.         Grand Theft Auto 5
  10. Assassin’s Creed: The Ezio Collection

A Watch Dogs 2 tesztünket itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu