Balul sült el a Microsoft Dead Rising 4 marketingje!

A redmondiak egy Dead Rising 4 email miatt kerültek gondba.

Az egész egy ártatlannak tűnő email elküldésével kezdődött. Az üzenetben egy képet láthatunk, ahol Frank West pózol egy „Minden, amit az ünnepekre szeretnénk” felirat alatt. (December hatodikán érkezik a Dead Rising 4 Xbox One-ra és Windows 10-re.) Nem is ez a probléma, hanem az üzenet tárgya: NNNNGGGHHHAAA!

Ezt az üvöltést kiejtve hasonlót mondanánk, mintha a „nigger” szó hagyná el a szánkat. Az ugyebár egy rasszista kifejezés a fekete bőrüek irányába. Emiatt kellett bocsánatot kérnie Major Nelsonnak: „Ma egy olyan Dead Rising 4 mailt küldtünk ki, amiben egy zombi üvöltést sokan egy rasszista kifejezésként értelmeztek. Bocsánatot kérünk, és megígérjük, hogy legközelebb jobban teljesítünk!”

Egyrészt egy picit érzékenyek az emberek, másrészt pedig tényleg lehetett volna a Microsoftnak például egy RRRRRRRRAAAAAAWWWWRRRRR üvöltést használni, mert azt biztosan lehetetlen félreérteni!

Íme a Hryb-nek a tweetje:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu