Kooperatív túlélő módot kap az Uncharted 4 [VIDEO]

A Naughty Dog fél évvel a játék megjelenése után is bővítgeti Nathan Drake fináléját!

Akik korábban játszottak az Uncharted 2-vel vagy 3-mal, nekik elég annyit mondanunk, hogy „Co-Op Arena”. Ezt takarja a Survival is, amit egyedül is játszhatunk, ha esetleg nincsen kivel.

A Naughty Dog blogján található jellemzést idézzük: „A Survival egy horda mód, ahol te és két barátod egyre erősebb ellenfelek ellen mérkőzhet meg, egyedi feladatokkal. Ha az Uncharted 2-ben/3-ban játszottál a Co-Op Arénával, otthon fogod érezni magad a Survivalben.”

Összesen tíz pálya vár ránk, és pályánként 50 hullámot kell legyűrnünk. Minden tizedik után betoppan egy boss, hogy ne legyen olyan könnyű dolgunk. Eközben akár egy adott területet is védenünk kell, adott időn belül össze kell gyűjteni a kincseket, és bizonyos ellenfeleket is meg kell ölnünk, hogy esélyünk legyen az 50. hullám elérésére. Néhol akár csavart is kaphatunk a történetben: csak pisztolyokkal sebezhetjük az ellent, csak a fejlövés számít, ilyesmi. Érdemes a legrosszabbra felkészülni.

Az Uncharted 4: Survival december közepén jelenik meg, és aki kilátogat a PlayStation Experience-re, ott kipróbálhatja a megjelenés előtt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu