Dishonored 2: nem sok haszna van PS4 Pro-n játszani! [VIDEO]

Hiába az erősebb konzol, nem sok különbséget látunk a Dishonored 2-ben az alap PlayStation 4-hez képest.

Az Unreal Engine 3 helyett a folytatás már a Void Engine-t (módosított id Tech engine) alkalmaz, és jelenleg a frame rate nem olyan jó. Emiatt is kellett PC-n gyorsban kihozni egy patchet, de még mindig közel sem tökéletes azon a platformon a játék… a legerősebb hardverekkel felvértezve sem tud 4K felbontáson 60 FPS-t felmutatni a Dishonored 2!

A konzolos változatok 30 FPS-t céloznak meg, és bár legtöbbször ezt tartani tudja az Arkane játéka, van, amikor másodpercenként húsz képkockára esik a frame rate. A PlayStation 4 Pro-n a helyzet még rosszabb: ha csak 1080p-s TV-nk van a november tizedikén elstartolt konzolhoz, akkor semmi előnyünk nem fog belőle származni! A supersamplinggel csak 4K-s televízión lehet manuálisan lebutítani 1080p felbontásúra a játékot, de akkor mi értelme van egy ilyen televíziónak?

Ahogy a Digital Foundry elemzése mondja: „Nem fogjuk ezt [mármint a felbontás lebutítását] elvégezni, csak ha nagyobb frame rate-et, vagy szebb látványt kapunk, viszont a Dishonored 2 egyiket sem valósítja meg.”

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu