Ennyire gagyi filmben még láttad Nicolas Cage-t! (Pedig már volt egy párban…) [VIDEO]

MOZI HÍREK – Nehezen tudja elképzelni az ember, hogyan csúszhat még inkább lefelé Nicholas Cage karrierje, pedig még mindig van lejjebb! Az Arsenal című krimiben valami elképesztően röhejes műorral és parókával ripacskodik, mint valami rossz Al Pacino-klón.

Nicholas Cage ugyanis a filmben egy maffiózót formál meg, aki összeakasztja a bajuszt egy tőle drogot vagy pénzt lenyúló kisstílű bűnözővel (Johnathon Schaech), és elrabolja a lányát, a fickót pedig félholtra veri. Azonban a bűnözőnek van egy öccse (Adrian Grenier), akinek van valamilyen építési vállalkozása, és összekaparja, amit a maffiózó követel a bátyjától, majd fegyvert ragad és jön a lassított felvételben elkövetett lövöldözés.

Hab a tortán, hogy a filmben szerencsétlen, jobb sorsra érdemes John Cusack is szerepel (alig lehet ráismerni) akinek ugyan szintén erős lejtmenetben van a karrierje, de ezt a szintet róla azért nem feltételeztük volna.

Talán nem is meglepő, hogy ez a filmnek csúfult rettenet nem is kerül mozikba, hanem csak netes streamre. Január 6-tól látható, ha valaki egy annyira röhejesen tré filmet akar nézni, hogy az már talán „jó” is lesz.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu