Guillermo del Toro karácsonyi üzenete a Konaminak

A Silent Hills után Guillermo del Toro újra megszólalt.

„Fontos ünnepi üzenetek, amik igazán szólnak úgy, mint eddig minden alkalommal. Kellemes ünnepeket. B___a meg a Konami.” – írja a tweet.

Del Toro legutóbb Hideo Kojima játékához (ami ugye sajnos nem a Silent Hills), a Death Strandinghez készített legújabb trailerben tűnt fel Mads Mikkelsennel egyetemben. A történelem amúgy ismétli önmagát, hiszen a Kojima-del Toro páros mellett a „B___a meg a Konami” is már elhangzott a horrorfilmekben tehetséges rendezőtől.

Ne feledjük, eközben a Konami továbbra is elkötelezett az új Silent Hill játékok készítése mellett, de őket ismerve maximum valami pachinko adaptáció készülne el, ahogy a Metal Gear Solid 3 is átültetésre került arra a platformra…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu