Vajon milyen forgatókönyv készült eddig Ben Affleck Batman filmjéhez? Semmilyen!

MOZI HÍREK – A “nem zörög a haraszt” tipikus esetévé vált az közelmúltban zajló kisebbfajta botrány, amely a Ben Affleck-féle The Batman forgatókönyve körül robbant ki, amikor is az Amerikai pszicho írója,  Bret Easton Ellis azt pedzegette, hogy valami gáz van a The Batman forgatókönyv körül, aztán állítását villámgyorsan visszvonta Facebookon. És hogy mitől fújja a szél azt a denevérharasztot? Nos, bár a múlt hónapban még maga Ben Affleck Géza színész/rendező nyilatkozta, hogy lassan kész a forgatókönyv, és akár már idén tavasszal el is kezdhetik forgatni a filmet, most viszont úgy néz ki, mégsem ez a helyzet.

Affleck ugyanis nemrég a The Guardian-nak adott interjút, amiben -korábbi szavainak tükrében – igencsak meghökkentő választ adott. Még az is megkérdőjelezhető, hogy elkészül-e egyáltalán valaha az új Batman film.

“Igen ez az elképzelés. De ez nincs kőbe vésve, és forgatókönyv sincs még. Ha az nem olyan lesz kiváló, ahogy azt én szeretném, nem is fogom elkészíteni.”

Egy Batman Superman ellen film kritikai kudarca után nem sokkal tehát nem sok esélyt hagyott a stúdiónak Ben Affleck. Nyilván a Warner szövögeti a DC univerzum-építős terveit, amely eddig nem igazán áll össze kerek egésszé, és gondolom, Ben Affleck sem hülye, hogy ne vegye figyelembe ezt a témát, viszont ésszel szeretné csinálni ezt az egészet, ha már belevágott.

Ha összerakjuk a dolgot, úgy tűnik, mégis igazuk volt azoknak, akik a forgatókönyv problémáiról beszéltek – a jelek szerint maga Ben Affleck sem elégedett a Geoff Johns-szal közösen összehozott alkotással, azt pedig végképp el szeretné kerülni, hogy a Daredevil után újabb félresikerült szuperhősfilm fűződjön a nevéhez.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu