Ilyen lehetett volna a törölt Halo játék [VIDEO]

2013-ban került törlésre ez a Halo projekt.

A Microsoft összeállt a Megabloksszal, hogy az Xbox 360-ra készüljön egy eltérő játék. Ezt a projektet az N-Space fejlesztette, mielőtt leállításra került volna. Ebből most a Preserving Gaming History tett közzé egy tizenkét perces videót.

A Megabloks hasonló a LEGO-hoz, úgyhogy ebből lehet sejteni, hogy milyen is lett volna az Unreal Engine 3-at alkalmazó játék: nem vérkomoly, hanem kooperatív, platformer elemekkel megtoldott, néhol még humoros kalandozás.

Lehetséges, hogy egy fiatalabb korosztálynak szóló Halo mégis elkészül egyszer, hiszen a 343 Industries (akik a Destiny-re átállt Bungie-tól vették át a stafétát) főnöke, Bonnie Ross korábban már konstatálta: elég sokan kérnek egy „junior” Halo videojátékot.

Mivel jelenleg a Microsoft-Megabloks duó kézzelfogható Halo játékokon dolgozik, talán még nincs minden veszve. Andrew Borman, a videó készítője arról is beszél, hogy az N-Space dolgozhatott a Halo Nintendo DS-es prototípusán is…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu