Jared Leto Jokere visszatér? A sztár sokkoló képet posztolt

MOZI HÍREK – Tavaly nyáron a DC Comics rajongók az ikonikus Joker új verzióját láthatták az Öngyilkos osztagban. Bár a film borzasztóan gyenge lett, a kasszasiker mégsem maradt el, így talán nem meglepő, hogy a Warner már készíti a folytatást. Augusztusban még arról írtunk, hogy Jared Leto elégedetlen volt az Öngyilkos osztag végső vágásával,  emiatt pedig még aziránt is kétségek merültek fel benne, hogy egyáltalán visszatér-e, mint Joker, az Öngyilkos osztag folytatásában, vagy más DC filmben.

Most viszont a sztár új, rejtélyes, sőt, kissé hátborzongató képeket osztott meg a közösségi oldalán. Az egyik kép a híres Batman képregény, A gyilkos tréfa ikonikus Joker ábrázolása, a másik pedig egy… fog egy Gucci ékszerdobozban.

Hogy ez pontosan mire utalhat, azt még rejtély fedi, de például arra is, hogy a Joker „ereklyeként” így tárolja majd Batman által kivert fogát a The Batmanben, amelynek forgatókönyvét most már biztos, hogy Ben Affleck írja.

Azt biztosan tudni, hogy Joker, illetve így Jared Leto is kimarad az Igazság ligájából, így az Affleck-féle Batman lehet az egyik biztos tippünk, a másik pedig a szexi Margot Robbie által készített Gotham City szirének.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu