Gúnyosan kiröhögte a Titanfall 2 fejlesztője a Nintendo Switchet [VIDEO]

Egyre kétségbeejtőbbnek tűnik az új Nintendo konzol third-party támogatása.

Mohammad Alavi a Titanfall mindkét részén senior tervezőként dolgozott, és ő volt a vendége a legutóbbi Drunk Tech epizódnak a YouTubeon. (Igen, a címből már lehet sejteni, hogy kicsit spiccesen beszélgetnek a résztvevők.) Amikor a Switchről kérdezte a műsorvezető, Alavi így válaszolt:

„Elmondom, izgatott voltam [a Switch bemutatója előtt], hiszen a Nintendo egy niche piacot szolgált ki a handheldekre, és, hogy őszinte legyek, a gyerekekre történő koncentrációjával. Annyira gyengék voltak [hardverileg], hogy nem volt third-party támogatásuk, hiszen azok a fejlesztők PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fejlesztenek, és a Nintendo Switch ez alól sem kivétel.” Ez már erős vélemény, de Alavi továbbment, amikor azt a kérdést kapta, hogy feltűnhet-e a Titanfall 2 a Switchen

„K___ra nem. Nem tudnád a Titanfall 2-t rárakni”, miközben elég gúnyosan röhögött egy kiadósat. Ez nem éppen PR-válasz a Respawn egyik munkatársától! A videóban a két idézet 12:50 körül kezdődik, előtte a három úriember a Switch bemutató videójára reagál.

Így mennyi esélye lesz hosszú távon a Switchnek? Wii U 2.0 érzésünk támadt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu