Visszatér a Skate?

A Tony Hawk franchise visszatérése 2015-ben oltári nagy bukás volt. Vajon a Skate is követi a (korábbi) riválisa végkimenetelét?

Még 2010-ben jelent meg a Skate 3 PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, és egy eléggé realisztikus megközelítéssel élt a Tony Hawk kombós (illetve akkoriban gördeszka-kontrolleres) játékmenetéhez képest… s azóta síri csend, leszámítva a játék Xbox One általi visszamenőleges támogatását.

Daniel Lingen, az Electronic Arts közösségi kapcsolatokért felelős senior menedzsere a semmiből előkerülve váratlanul annyit tweetelt, hogy „#skate4”. 5500 követőre majdnem tízezer retweet és húszezer like. Erre bátran mondhatjuk, hogy lenne rá igény!

Az Electronic Arts valamire talán készülhet, igaz, ezúttal nem lenne egyszerű dolga a kiadónak – a Tony Hawk’s Pro Skater 5 finoman szólva is elképesztően gyatra állapotban jelent meg, és a rajongók szemét nem lenne célszerű egy gyenge Skate-tel kiszúrni.

Nehéz helyzetben van a kiadó… de lehet, hogy csak az érdeklődést mérik fel ezzel a húzással. Ki tudja?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu