For Honor: nincs kivételezés [VIDEO]

Az Ubisoft közleménye mindenkit érinteni fog.

A francia kiadó kiadta az ukázt, ami a recenziók megjelenési dátumát is érinti: a játék végleges változatát senki sem kapja meg a megjelenési dátumáig, így február tizennegyedikéig kivétel nélkül mindenkinek várnia kell, hogy nekieshessen a tesztnek.

Az indoklás? A megjelenés előtti nyílt béta, ami kilencedike és tizenkettedike között zajlik PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, ami miatt a szerverek ki lesznek használva. (Mondjuk ettől függetlenül érthetetlen, hogy miért nem lehet egy nappal korábban nekiállni tizenharmadikától…)

Öröm az ürömben (még ha nem is valami sok), hogy a tesztelőknek lehetősége lesz pre-loadolni mind a három platformon a játékot, de szerverek nélkül nem sok értelme lesz ennek, maximum annyit érnek el vele, hogy éjfélkor neki lehet ülni.

Ilyesmit a Ubisoft mintha a The Division esetében is megtett volna egy évvel ezelőtt, és nem lennénk meglepődve, ha a szerverek nem éppen működőképes állapotban várnának mindenkit Valentin napján…

No mindegy, addig is a DigitalFoundrynak köszönhetően íme egy PlayStation 4 vs. PlayStation 4 Pro összehasonlítás. Az erősebb konzolon 1440p felbontás, jobb árnyékok, illetve stabil 30fps jellemzik a vikingek, a szamurájok és a lovagok csatáját.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu