Íme a Horizon Zero Dawn két robotdínója [VIDEO]

A Guerrilla továbbra is önti a nyakunkba az új infókat a játékukról.

Ezúttal két dinoszaurusz került bemutatásra. Két robotdinoszaurusz – a múlt és a jövő ötvözését máshogy nem lehet jobban előadni, nemde? Az első neve Thunderjaw – a „villámáll” egy szájlézerrel és ágyúival nem éppen barátságos lény, és ha vele kerülünk szembe, nem biztos, hogy megússzuk ép bőrrel.

Ezzel szemben a Snapmaw egy viszonylag békésebb lény, ami főleg víz közelében gyűjt ásványi anyagokat – ha közel kerülünk hozzá, karmaival és harapásaival okozhat gondot, de távolról le is tud fagyasztani minket.
Nem egyszerű az élet, főleg úgy nem, ha valamelyikük a nyomunkba ered…

A Horizon Zero Dawn február huszonnyolcadikán érkezik PlayStation 4-exkluzívként. Ezzel a hónapban két PS4-exkluzívval örvendeztet meg minket a Sony, ugyanis a Nioh néhány napja érkezett, és nem lett gyenge az sem!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu