Visszautasították Scarlett Johanssont

MOZI HÍREK – Hiába Hollywood egyik legkeresettebb színésznője, van, akinek nem kell Scarlett Johansson. Mégpedig azért, mert nagyon drága. Jason Blum producerről van szó, aki egyedi üzleti modellt dolgozott ki: nem készít 5 millió dollárnál többe kerülő filmeket. Az olcsóság soha nem megy a siker rovására, hiszen az ő nevéhez fűződik a Parajelenségek című sorozat, Az ítélet éjszakája-franchise, illetve a minap bemutatott és óriási sikert arató Széttörve. Blum egy konferencián felidézte, hogy egy befektető meg akarta finanszírozni Az ajándék című filmjét, azzal a feltétellel, ha Johansson kapja a főszerepet. A producer határozottan nemet mondott. „Van egy olyan fura hagyomány Hollywoodban, hogy ha valaki csinál egy sikeres filmet, hozzávágnak egy csomó pénzt, hogy rakjon össze egy még sikeresebbet – mondta Blum. – Ez afféle fennhéjázó mentalitás, hogy a menők sok pénzt költenek, aki béna, az meg nem.”

Blum ragaszkodott az 5 milliós plafonjához, miközben Johansson gázsija 8 millió lett volna. Az üzlet tehát nem jöhetett létre.

A színésznő tiszteletdíja valószínűleg még magasabb lesz új filmje, a Páncélba zárt szellem bemutatása után, amelynek nemrég került ki a második előzetese. A Variety szerint az elképesztő jeleneteket felvonultató előzetes 30 000 netes vitát generált Amerikában, amivel vezeti a toplistát, vagyis óriási az érdeklődés.

(Ghost in the Shell – hazai bemutató: 2017. március 30.)

FORRÁS: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu