Mekkora Kong, az óriásmajom?

MOZI HÍREK – Egyre közeledik az a pillanat, amikor ismét egy hatalmas majom uralhatja a mozikat: a net már tele van a Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island, hazai bemutató: március 9.) körüli hírekkel és találgatásokkal. Az már biztos, hogy a szereposztás emberi fele elég menő (Samuel L. Jackson katonatisztet, John Goodman őrült tudóst, Tom Hiddleston SAS-kommandóst, Brie Larson bevállalós fotóriportert, John C. Reilly kb. Robinson Crusoe-t alakítja), de a rajongók leginkább a főszereplőre kíváncsiak. A Warner most végre közzétett egy leírást róla:

A dühöngő emberszabású 31,7 méter magas, a keze 4,8 méter széles, a lábfeje 6,7 méter hosszú. Természetesen 32 foga van (hiszen emberszabású), de agyarszerűen előremeredős szemfoga önmagában 1,3 méteres. A legimponálóbb a súlya: a fenti méretek felhasználásával kiszámolható, hogy Kong 158 tonnát nyom. Nem meglepő, hogy a rátaláló expedíció tagjai halálra rémülnek, amikor találkoznak a Koponya-sziget dühöngő urával.

FORRÁS: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu