Nintendo: elloptak tőlünk egy Switchet! [VIDEO]

A szivárgó Switch nem véletlen.

Bár a Nintendo Switch már két hétre sincsen a megjelenéstől, valakinek sikerült eltulajdonítania egyet, aminek köszönhetően a felhasználói kezelőfelületet is megismerhetjük a videóban. Hogyan került az illető kezébe egyáltalán a handheld/konzol hibrid? Egy forgalmazótól elloptak párat azzal a céllal, hogy jogosulatlanul, idő előtt (és feltehetőleg arany áron) eladják azokat.

A Nintendo eljuttatott az IGN-hez egy közleményt is, amiben közölték, hogy csak egy Switchnek sikerült így kijutnia a világba, az érintett feleket pedig kirúgták, sőt, a hatóságok is már nyomoznak ellenük. Keményen lépet fel Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai elnöke!

Unboxing a Nintendo Switchről:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu