Szoknyapecér trófea! [VIDEO]

Az erotikus elemeket kedvelő játékosok is tudnak trófeát szerezni.

Nem vicc, tényleg van olyan játék, ahol a kamera, bizonyos testrészekre való mozgatása jutalmat ad a játékosnak. Ezt a NieR: Automata is meglépte, ami már elérhető Japánban! Ha tízszer YoRHa 2B lábai közé nézünk alulról (csak egy kis kameraállítás kérdése az egész), felugrik egy trófea, amit magyarra úgy fordíthatunk le, hogy „Mit csinálsz?”. Angolul is ezt a nevet kapta az „öcsi”, ugyanis az Exophase oldalán már elérhető lista (itt) is tartalmazza. Hiába, a PlatinumGames úgy tűnik, hogy még erre is gondolt a fejlesztés során!

A NieR: Automata PlayStation 4-re errefelé március tizedikén érkezik, és a tegnapi hírünk alapján a Steamen is ugyanezen a napon számíthatunk a Square Enix által kiadásra kerülő akció-RPG-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu