Ghost Recon: Wildlands: váratlan eredmények

A Ubisoft új játéka új szintet célzott be.

A Githyp adatai szerint a Ghost Recon: Wildlands a nyílt bétája során a Steamen egyszerre 32955 játékosig jutott. Általában a végleges játék megjelenési hetében a játékosok száma lecsökken a bétához képest, de nem most!

A Githyp szerint ugyanis a megjelenés napján (kedden) 34087 játékossal rendelkezett az új Ghost Recon. Ez több mint amit a béta során elért a Ubisoft. Sajnos nem tudjuk, hogy uPlayen mennyi játékossal rendelkezhet, mivel ott nincsen ilyen adat, de a Steames eredményeket látva ott is minden bizonnyal egy ugrás következett be.

A For Honor gyorsan megzuhant, de a Wildlands felfelé menetel. Vajon itt is gyorsan eltűnnek a játékosok? Néhány héten belül meglátjuk, milyen trendet követ az új Ghost Recon

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu