Kulisszatitkok a CD Projekt RED-ről, a The Witcher 3 fejlesztőcsapatáról!

A lengyel cég két társalapítója két különböző interjúban szólalt meg.

Michał Kiciński a lengyel Gazetának azt mondta, hogy bár a The Witcher 3: Wild Hunt (a 100%-ot kiérdemelt játékról tesztünket itt olvashatjátok) hatalmas siker volt, de szerinte a Cyberpunk 2077, a következő projektjük még nagyobbat fog robbantani. (Azt viszont ő sem tudja, hogy mikorra is készülnek el vele!) Marcin Iwiński pedig a Glixelnek adott interjút, és itt elárulta, hogy a CD Projekt RED kb. úgy alakult, hogy először szürkén importáltak játékokat az Egyesült Államokból (mégpedig CD-ken), és csak ezután alapították meg rendesen a céget is. Logikus.

A VR-ről is szó esett. A CD Projekt RED érdeklődik a témában, és ha a technológia lehetővé teszi számukra, hogy úgy adják elő a történeteiket, ahogy az szerintük elfogadható, akkor komolyabban is bevethetik a virtuális valóságot.

Mi meg annyit teszünk hozzá, hogy a jó munkához idő kell (Cyberpunk 2077), és vannak dolgok, amiknek idő kell, hogy kiforrjanak (VR)…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu