For Honor: a maximalisták megjárják

Mi a helyzet akkor, ha mindent meg szeretnénk nyitni a Ubisoft játékában?

A For Honor február közepén érkezett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és naná, hogy mikrotranzakciókkal gurult be már a rajt pillanatában a vikingek, szamurájok és lovagok harca. A bystander007 névre hallgató Reddit-felhasználó nekiült a mateknak, és kiszámolta, mennyi idő, illetve pénz kellene ahhoz, hogy az összes emote-ot, kivégzést, effektet, öltözéket és kelléket megszerezhesse egy maximalista.

Ahhoz, hogy egy karaktert kimaxoljuk, 91500 Steel kell (ez a játék fizetőeszköze). Ezt szorozzuk be tizenkettővel, hiszen annyi karakter van, és máris 1 millió 98 ezernél járunk. Nos, ha a legdrágább, száz dolláros mikrotranzakciót választanánk, 7.32-t kellene abból a Steel-csomagból venni, és így 732 dollár, tehát úgy 220 ezer forint lenne. Ha esetleg grindolnánk, azaz pusztán játékkal nyitnánk meg mindent, és napi 1-2 órát játszanánk 5-7 napon egy hét során, akkor 915 nap, tehát két és fél év kéne ahhoz, és az alatt az idő alatt akár a szervereket is lelőheti a Ubisoft, vagy akár egy folytatás is megjelenne. (Több játékidő esetén is korlát van a rendszer miatt, kb. napi két órában – az is 326 nap lenne…)

Talán a The Division fejlesztőitől, a Ubisoft Massive-tól kellene átvenni pár ötletet és inkább jutalmazni kéne a játékosokat pár eredmény eléréséért, hiszen így többen játszanának huzamosabb ideig a For Honorral…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu