Visszatér a kezdetekhez a Call of Duty?

Szivárog a Sledgehammer játéka – és lehet, hogy tényleg visszamegy a múltba az Activision kasszasiker franchise-a.

Korábban már hallottuk a kiadótól, hogy a tavalyi Call of Duty, az Infinite Warfare nem szuperált az elvárásoknak megfelelően, bár ebben közrejátszhatott az is, hogy árukapcsolás révén csak az új rész megvásárlásával lehet még mindig megszerezni a 2007-es Modern Warfare felújított kiadását, és ez nem volt éppen korrekt lépés a kiadótól.

Ha hihetünk a szivárgásoknak, az új Call of Duty neve Call of Duty: WWII lenne, ami egy visszatérést takarna a második világháborúba – mivel a franchise „ott született”, ez a lépés követné az Activision korábbi nyilatkozatát, miszerint tanultak a hibáikból, és vissza kell menni a gyökerekhez.

A lenti képek a Redditen, illetve a Destructoidon is felbukkantak, de mivel a kiadó még nem erősített meg semmit (pláne nem a Sledgehammer, akik három éve az Advanced Warfare-t hozták össze), nem lehet száz százalékban elhinni mindent.

Mivel a rivális Electronic Arts az idei évre a Star Wars Battlefront 2-vel készül ősszel, így nem lenne közvetlenül ellenfél a tavaly megjelent Battlefield 1, ami az első világháborúba ment vissza. Ettől függetlenül nehéz dolga lesz az Activisionnek visszanyerni a rajongók bizalmát, és ha idén újra a drágább kiadáshoz kötik egy régebbi felvonás remasterelt változatát (pl. a Modern Warfare 2-ét), megint lábon lőhetik magukat.

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu