Ingyenes Titanfall 2 hétvége, egy plusz csavarral [VIDEO]

Hiába AAA címről beszélünk, ettől függetlenül ki lehet ingyenesen próbálni, mégpedig néhány napon belül!

A PlayStation Blogon megerősítette a Respawn, hogy a Titanfall 2, ami szembe ment az Electronic Arts hagyományaival és Season Pass nélkül, ingyen bővül a megjelenés után, egy napon indítja el a következő ingyenes hétvégéjét és az új DLC-jét, a Colony Reborn-t.

Az ingyenes hétvége (ami ráadásul dupla XP hétvége is lesz) március harmincadika és április harmadika között kerül megtartásra, de a PlayStation Plus tagság kötelező lesz az ingyen játékhoz. Az ingyen frissítések között megtalálhatjuk az új Colony pályát, az R-101-es fegyvert és a Curb Check kivégző mozdulatot. A fizetős tartalmak között a Northstar és a Legion titánokat, illetve a titánokhoz köthető kozmetikai cuccokat lelhetjük meg.

Jó játékot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu