Ken Levine új játéka: biztató nyilatkozatok [VIDEO]

A Ghost Story által fejlesztett projektről hallottunk egy-két biztató dolgot.

Ken Levine, aki a Thiefen, a System Shock 2-n, illetve a BioShock/BioShock Infinite pároson is dolgozott az utóbbi évtizedek során, egy új játékon munkálkodik. Erről is beszélt az EGX új videójában, és bár nem lőtt le minden poént (jogos), azt beismerte, hogy olyan játékok inspirálták, amik nem adnak rögtön mindent a játékosok kezébe, és emiatt is tartja az új, még névtelen játékát nagyobb kihívással rendelkezőnek, mint amit a BioShock nyújtott már egy évtizede.

A Game Informer videójában Levine a Middle-Earth: Shadow of Mordor Nemesis rendszerét magasztalta, de a Telltale The Walking Dead történetelágazásainak módszerét is dicsérte, úgyhogy mondhatnánk, hogy a BioShocknál nehezebb, és a Shadow Of Mordor által (is) inspirált játékkal készül számunkra.

Talán az E3-on láthatjuk is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu