Maga mögött hagyja a PlayStation VR-t a Batman Arkham VR [VIDEO]

Lejárt az exkluzivitás? Más platformokra is besettenkedik a Denevérember.

A Rocksteady játéka, a Batman Arkham VR megerősítésre került PC-re, így akiknek egy Oculus Rift vagy egy HTC Vive van a birtokában, április huszonötödikétől (egy napon az Outlast 2-vel és a Sniper Ghost Warrior 3-mal? Jó időzítés) már átélheti a virtuális valóságbeli kalandokat. Mivel a videó egy betűvel nem említ új tartalmakat vagy lehetőségeket, valószínűleg pontosan ugyanazt kapják a PC-sek, mint a PlayStation 4-esek októberben.

A Batman Arkham VR a Sony E3-as előadásán lett bejelentve – egy év alatt gyorsan átugrott a japán konzolról a számítógépekre (és az ahhoz használható VR-készülékekre) a Rocksteady játéka… úgy tűnik, hogy kb. fél éves exkluzivitás volt itt, mert október tizenharmadikán jelent meg a PlayStation VR, szóval ahhoz képest kicsivel több mint fél év telt el.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu